30 dar kvar!

Hejhej!


Nu är jag hemma igen efter en helt meningslös dag i skolan, ja jag menar verkligen att den var meningslös! Vi började halv 10 i morse, jag åkte ner som vanligt iallafall eftersom vi skulle fixa klart våran redovisning till projektarbetet. Men det gick ju ltie sisådär, vi letade fram några av bilderna vi ska ha med tror inte vi blev klara med det. Sen innan det så renskrev jag ett arbete så jag skulle kunna lämna det till läraren på eftermiddagen. Första lektionen för dagen skulle det komma en och prata med oss om vikariepoolen och lite sånt, det var ur tråkgit. Hon var såå himlatråkig att lyssna på och det hon sa kunde man listat ut med bakdelen.

Sen hade vi lunch, och efter det skulle vi haft svenska. Läraren kom inte, hon sa att hon skulle ha lunch när vårlektion började, men kul! Så jag gick iväg för att leta information till det vi håller på med, men så hittade jag inte det jag behövde så tänkte fråga läraren om hjälpt. Men nej då hade inte hon kommit tillbaka till klassrummet, så då satt jag och väntade på henne och när det hade gått en timme av lektionen okade inte jag mer så jag gick, våran lektion är ungefär en timme och tjugo minuter eller något sånt så det kändes inte som att hon planerade att komma dit. Så när vi hade kommit ner från trapporna (vi håller till på andra våningen) såg vi läraren sitta i cafét och prata med några av de andra lärarna. Men kul! Där sitter hon och har rast medans vi behöver hjälp. Blev lite smått irriterad över det.

Hade jag vetat innan att vi inte skulle ha lektion med henne hade jag ju kunnat åka hem tidigare. Segt värre! Så som sagt, detta var ju en väldigt meningsfull dag! Hade kunnat åka dit bara för att lyssna på henne, eller inte åkt dit alls. Men duktig som jag är, är jag i skolan jämt. Jag är en trogen elev! xD

Idag så var det föresten bara 30 dagar kvar till studenten. 30 dar! Nedräkningen har börjat! 

Nu så bör jag ju igentligen plugga, men problemet är att jag inte har någon ork. Jag får väl skriva klart här och sen sätta mig där nere och läsa ut svenska boken som är dö trist! Sen ikväll så är det träning, möte innan ikväll med.

Hoppas att ni har haft en bra dag och får en bra kväll! Hörs antingen senare elelr imon!
Pusshej!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0