Au Pair!!

3 veckor kvar tills jag åker!!!
Har inte fått beställt någon biljett än, ska försöka göra det idag (om jag får något svar från familjen). Jag har ju bokat en biljett den 5 maj, då det var tanken att jag skulle åka. Men så när jag pratade med dem i veckan så hade deras nuvarande aupair skadat sitt knä när hon åkte skidor så de frågade om jag kunde komma tidigare. Så då blir det den 10 april istället. Nästan en månad tidigare!! Är lite små läskigt :P Men det kommer nog gå bra ^^

Känns som man har väldigt ont om tid. Vill ju träffa alla kompisar innan man åker, se till så man får med sig alla saker. Skulle vilja åka till Ullared en sväng med innan. Lite smått o gott som man behöver som är billigt där ^^ Får se vad som händer, får kolla upp om man har i veckan och så.

Idag har jag städat hela huset! Själv!! Förutom att Emil torkade golven. Jannicke har suttit vid datorn hela dagen, förutom en kort stund när hon var ute snabbt med Ronja. Har sagt till flera gånger att vi skulle städa hela huset i helgen. Måste ner och ta hand om tvätten om en liten stund. Har väl tvättat 4 maskiner eller något sånt. Behövs kanske lika många till!! Maten måste jag börja med snart också. Snark!!

Rensa mina garderober måste jag göra med. Ahh!! Så många måsten... Jaja, bara att få tummen ur och göra lite nytta ^^

Tjing ;D


Jobba Jobba Jobba!

Idag jobbade jag igen :)
Jobbade både måndag och onsdag. Ska förhoppningsvis jobba nästa vecka med :) Kanske inte på den avdelningen jag hade hoppats på, menmen ;) Får se imorgon, ska få svar då om det blir något eller inte.
Annars så vet jag inte hur det blir med jobb, förutom 3 dagar till. (18-19 mars och 16 april).

Imorgon ska jag till Folkuniversitetet, Kul! Ja vi märker la. Ska dit och låtsas söka jobb xD får se vad vi ska göra och hur länge vi ska vara där. Hoppas på halvdag! Orkar inte vara där hela dan, sen är det träning på kvällen med! Skojskoj hörru!

I helgen har vi två matcher, jag ska spela båda!! Har knappt tränat alls på de senaste tre veckorna, två gånger den här veckan och de två veckorna innan max 2 gånger typ XD Måste vara ont om folk eller något, annars skulle de la itne sätta in mig där?! Ja jag vet då itne hur tränarn tänker. Men han har gett ut mitt nr till ett annat klubb som har ont om folk. Känns la kul! Han kunde väl snackat me mig innan iafall!

Jaja, nu ska jag kolla klart på Sveriges värsta bilförare och sen ska jag gå och lägga mig. Fattar fan inte hur de har fått sina körkort, de kör ju som idioter hela högen.

Nattinatti!

Au Pair!

Ja då var flyget bokat! Jag åker den 5 Maj!
Fy fan vad läskigt, nu är det verkligen bestämt, jag ska åka iväg till England som Au Pair! Känns lite smått overkligt faktiskt, men ändå väldigt kul. Kul och läskigt. Men det kommer gå bra hoppas jag! :)

Familjen jag ska åka till bor en timme utanför London strax utanför High Wycombe. De har två pojkar, 3 och 1,5 :) Hoppas att dem passar mig :) Annars så stannar jag kvar ändå xD Haha :)


Idag jobbade jag, på Vallda Sandö förskola på avd Måsen. Det var en sjukt hög ljudnivå hela dan. Väldigt jobbigt, var väldigt skönt när man kom hem. Även om jag bara var hemma en liten kort stund innan jag åkte iväg till träningen. Men ändå xD

Får se vad som händer imorgon :)

RSS 2.0