Aupair i England!

Nu har jag varit i England i två veckor! Tiden går fasligt fort känns det som. Det har varit två soliga veckor men idag regnar det. Regnet måste ju ner någon gång med :P
Så idag blir det att spendera större delen av dagen framför dator och tv tänkte jag. Familjen ska iväg till farmen som ligger i närheten så det blir lugnt och skönt här då ;D Ska passa barnen ett tag i eftermiddag när föräldrarna ska åka och handla. Förhoppningsvis sover dem middag då så behöver inte anstränga mig så mycket direkt ;)

Den här veckan var vi på semester i Devon cliffs, det var skoj att få tillbringa lite tid med hela familjen och lära känna dem bättre. Vi bodde på en villavagns camping, men sjukt mycket villavagnar. Riktigt stort var det och nära till stranden. Nu var det ju inte riktigt tid föt att bada i havet, men det var ändå trevligt att gå ner dit. Barnen lekte i sanden vilket de verkade tycka var kul.

har inte uppdaterat här speciellt mycket på senaste som ni kanske märkt :) Men skriver desto oftare på resedagboken. (Länk: Angelica90) Ni som vill och känenr för det kan lägga in sin mejl på min mejl lista så får ni ett meddelande när jag skrivit ett nytt inlägg ;)

Men ni får ha det så bra allihopa så hörs vi antingen här eller på resedagboken, eller facebook eller någon annanstans :D

Tjing ;)

4 dagar kvar!

Nu är det inte alls långt kvar innan jag åker till England!! På lördag gäller det! Ska bli super spännande att få åka iväg så, hoppas det blir bra :)
Känns fortfarande lite overkligt att jag ska åka. Men blir kanske nervös när jag väl är på väg :P
Inte har jag börjat packa än heller. Dumt dumt. Får göra det imorgon kanske :P

Jobbade idag, var rätt jobbigt, var bara två personal ist för vanliga tre. Men det funkade. Ska jobba imorgon också på samma ställe och på torsdag ska jag vara på en annan avdelning. Fredag ska jag inte jobba, måste ju få fixat klart allting då.

Spännande!! :P



Lär dig livets stora gåta, Älska, Glömma och Förlåta



RSS 2.0