Halvdöd! - 23 Februari

Morrn Morrn allesammans!

Sitter nu här framför datorn insvept i en tjock filt och under det en tjock tjocktröja! Grymt kallt här inne, tror det är 16 grader, om jag har tur. Igårkväll gick jag och la mig vid halv 9, kände mig inte helt okej på kvällen, lite febrig och sådär. Är väl förkylningen som spökar gissar jag på. Somnade dock inte direkt utan tog ett bra tag innan jag somnade. Har inte sovit jättebra inatt heller, dock inte den värsta natten jag haft så ska väl inte klaga.

Imorse när jag vaknade kände jag mig inte direkt bättre, känns nästan som någon har satt en bubbla runt huvudet på mig. Obehagligt. Känner mig sådär jobbigt febrig, tror dock inte jag har feber för det har jag nästan aldrig, sen värker huvudet och känns som jag börjar få lock för öronen. Ska jag fortsätta med mina klagande kan jag ju berätta att halsen gör ont den också, vilket det gjort senaste veckan så det var ju inget nytt. Att jag alltid ska bli jobbigt förkyld när jag kommer hem till Sverige, nästan så jag får skunda mig tillbaka till England så jag kan bli frisk!

Idag började ju bokrean, hade gärna velat åka och kolla lite men det får bli imorgon kanske. Idag blir det nog att stanna hemma och ta det lugnt, känner för att stanna i sängen hela dagen. Blir väl att hälsa på farmor ikväll tror jag, får se hur jag känner mig bara. 

Ha det såbra allesammans!
Pussokram!

20 Februari

Nu har man varit hemma i 4 dagar! Känns riktigt skönt att vara hemma igen :)
Så härligt att få umgås med alla igen! Hoppas på en fullspeckad vecka! :)

I fredags var det utgång med de bästa! Hade en grymt rolig kväll, inte flummat så på länge ^^ Blev lite förfest hemma hos Jaffa och sen utgång på Sticky Fingers. Massa skojs iallafall ^^

Lördags blev det kika på lite fotboll på förmiddagen och sen bar det av till farmor och hälsa på henne lite. Hon har blivit så mycket bättre sen farfar gick bort förra året och det är riktigt skönt. Hon är även väldigt framåt att flytta närmre oss så vi har lättare att hälsa på. Så känns inte som att man behöver vara direkt orolig för henne för stunden! :)

Idag så åkte jag iväg till Tjolöholm med Frida och hundarna på förmiddagen. Blev att ta en långpromenad där runt allting. Riktigt härligt väder även om det var småkyligt, så himla vackert är det där ute nu under vintern med! Blev att promenera lite på isen också, så jag har gått på vatten idag! Även om det var fruset ;) Blev att kolla lite film hos en annan kompis på kvällen, det vart mys! Nu sitter man här och ska sova om en minut! :)

Imorgon ska jag träffa min älskade blåsfisk Jaffa! <3

Regnet det bara faller neer!!!

I söndags så regnade det HELA jäkla dagen! Igår så hade vi underbart vårväder med sol och värme! Idag har vi regn, grått och trist igen... Vem älskar inte vintervädret?? Jag önskar våren kunde komma på riktigt nu, lite lagom trött på detta gråa kalla vädret. Sol och värme, Ja TACK!

Idag är det sista jobbdagen innan jag åker hem på lite semester! :) Visst det var inte speciellt längesen jag var hemma, men saknar alla ändå. Jobbigt när man inte har någon kompis i närheten som man kan träffa en stund på eftermiddagen om man vill. Men man klarar sig oftast :)

Det är mindre än 4 månader kvar tills jag åker hem för gott. Rätt sjukt, tyckte jag nyss kom hit! Får se vad man hittar på när man kommer hem, blir antingen börja plugga eller börja jobba. Även om jag vill börja plugga så vet jag inte om jag har motivationen till det. Är inte direkt något stort fan av plugg, och jag vet att det kommer bli tufft så gäller att kunna ge allt. Får se hur det blir nu när jag åker hem för några dagar.

Idag blir det att ta hand om pojkarna, som jag brukar. Ska åka till Playtrain efter jag hämtat upp dem, blir att ta bussen dit. Brukar gå bra, de gillar att åka buss :) Så ska stanna där och busa runt ett tag innan det blir att åka hem igen. Eftersom Matt jobbade natt så sover han nu på morgonen/dagen, därav vi åker iväg till playtrain så vi inte väcker honom. Pojkarna brukar vara lite lagom högljudda som ni kanske förstår ^^

Hoppas ni alla har det bra :)
Pussokram <3


2 Februari

Tack för alla gratulationer! Hade en jättego födelsedag, med sång, dans och mycket lek! Familjen sjöng så fint för mig vid frukosten och gav mig en chokladtårta!! Den var smarrig ska ni veta! ;) Fick även tre body lotions eller body butter eller vad de nu kallas, och £30 på en skönhetssalong(?) Vet inte vad man kallar det riktigt, men man kan få manikyr, pedikyr, massage, m.m. Så funderar på att välja en "Svensk Massage"! ;) Får lägga till £10-15 men det är rätt okej tycker jag.

Pojkarna hade även dem en jätte bra dag, de var så söta och snälla hela dagen. Nästan så man undrar om de var extra snälla för det var min födelsedag?! ;)

Fotbollen på kvällen var rätt okej, blev att ta bussen dit igår eftersom Matt jobbade men det är inte så besvärligt. Fick skjuts tillbaka av en i laget, så det var väldigt snällt ^^

Jeanette, den tyska aupairen som jag träffade i sommras, ringde mig på eftermiddagen för att säga grattis. Väldigt sött av henne tyckte jag! Blev så förvånad när hon ringde, inte ofta någon ringer och frågar efter mig :)

 Tjing!


RSS 2.0